Events // Steering

Nu är det dags för höstens frukostseminarium!

3 years ago

By Sofia Lundgren

Continue reading ↓

Den 23 november är det äntligen dags för TIC:s uppskattade frukostseminarium igen! Denna gången med Per Matses, vice VD och CFO på Sveaskog delar med sig av sina erfarenheter av vad man bör tänka på för att lyckas implementera en väl fungerande målstyrning. 

Hösten 2016 tog Sveaskog beslutet att gå från en finansiell styrning till en förstärkt målstyrning. Redan nu, ett år senare, syns effekterna! Och även om alla organisationer är olika finns det lärdomar att dra från resan som Sveaskog har gjort.

Per Matses, vice VD och CFO, kommer dela med sig av hur Sveaskog praktiskt gick tillväga för att införa en väl fungerande styrning och uppföljning med konkreta mål i hela organisationen och vilka lärdomar han som övergripande ansvarig dragit under resans gång.

  • Datum: Torsdag 23 november
  • Tid: Frukost 07.30-08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30
  • Plats: Skrapan, Götgatan 78, våning 24, 118 30 Stockholm
  • Anmälan: Anmäl dig genom att trycka HÄR eller skicka ett mail till: sofia.lundgren@theinformationcompany.se
  • OSA: Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
  • Frågor: Kontakta Sofia Lundgren på sofia.lundgren@theinformationcompany.se eller 0704-972 976

Passa på att ställ dina frågor redan nu!
Under frukostseminariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till oss och vår gäst Per Matses. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under morgonen.

Seminariet vänder sig framförallt till dig som VD, CFO, affärsutvecklingsansvarig, affärsområdes- eller avdelningschef och som på ett eller annat sätt är delaktig i att se till att just din organisations strategi blir till verklighet.

Fullt upp eller för långt att åka?
Om du inte har möjlighet att komma den 23 november men tycker att seminariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från seminariet och mappar dem mot förutsättningarna för just din organisation.

About the author

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Related posts

Video library

Vikten av fokus för fungerande målstyrning

Att fokusera och prioritera är av stor betydelse för en organisation, ändå ser vi hur många bolag ofta spretar i sin styrning. Fördelarna att med saml…

8 years ago

By David Holmberg

Read more »

Blog posts

Imagine if you had a football team, where only 4 in 10 knew what the game plan was

Den senaste trenden inom HR visar att en av de absolut största utmaningar organisationer står inför idag är lågt medarbetarengagemang. Frågor som ”hur…

5 years ago

By The Information Company

Read more »

Do you need help?