Blog posts // Follow-up

Ta en titt i backspegeln

7 years ago

By The Information Company

Continue reading ↓

Halva 2016 har nu passerat, mycket kan hända på ett halvår och förutsättningar kan ändras. Mitt bland semesterplaner, sommarfester och stundande ledighet är det därför en god idé att stanna upp, utvärdera och revidera halvåret som gått. Har satsningar fått genomslag? Har halvåret som varit gått som vi velat? Hur har förutsättningarna för verksamheten påverkats?

Även om en tycker att det går i rätt riktning är det bra att lyfta och lufta eventuella frågor som kan finnas. Vad gör vi bra? Vad bör vi bli bättre på? Ta er tid att fundera och utvärdera ert arbete under första halvåret, kanske kommer en fram till att vi bör jobba på som vanligt kanske behövs något förändras. Det är alltid bra att lyfta diskussionen, om inte för att det finns ett problem så för att öppna upp för kommunikation. Eller bara fräscha upp minnet kring varför vi gör det vi gör för att öka motivationen till kommande månader.

Än finns det tid för förbättring men sommaren är kort som Thomas Ledin sjunger och snart är hösten här, se till att vi kliver in i den med de bästa möjliga förutsättningarna för att se fram emot en toppenperiod efter semestern!

 

Do you need help?