Blogginlägg //

Välkommen Julia till TIC-familjen

1 month ago

By Sofia Lundgren

Continue reading ↓

TIC-familjen växer - den tredje oktober började Julia hos oss!

Julia har både en kandidat- och masterexamen inom Management från Stockholms Universitet. Och under sina studieår har hon arbetet inom service och med människor för att aktivera sig och skapa ett socialt nätverk. Nyligen har hon avslutat en anställning som projektkoordinator i en ideell förening som arbetat för digital inkludering och hon ser nu fram emot nya uppdrag hos TIC.

Julia beskriver sig som en positiv person som är redo för nya utmaningar – och är hon inte på jobbet hittar ni henne i kontexter som innehåller mat, familj och vänner.

Varmt välkommen till TIC-familjen Julia!

About the author

Sofia Lundgren is a Performance Management Consultant with The Information Company, with experience of customers such as Sveaskog, Peab, Stena Metall and the Stockholm Football Association. She’s also responsible for The Information Company's marketing and events.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Related posts

Video library

Skillnaden mellan aktivitetsstyrning och aktivitetsgenerering

Förutom att det är lätt att landa i att man vill uppnå flera mål samtidigt i sin affärsplan (som vi tog upp i förra veckans inlägg), är det även lätt …

6 years ago

By David Holmberg

Read more »

Blog posts

Undvik känslostyrda beslut!

Semestern är över och det är dags att återgå till jobbet! Jag hoppas att ni har laddat batterierna och är sugna på att börja arbeta igen. Som för mång…

3 years ago

By Christopher Bratt

Read more »

Do you need help?