Blogginlägg // Övrigt

Webbinarium: Grunderna för att lyckas med målstyrning

2 years ago

By Johanna Andersson

Continue reading ↓

Torsdagen den 22:e oktober kl. 13:00-14:00 är det återigen dags för oss på TIC att hålla ett av våra uppskattade webbinar. Denna gången är temat Grunderna för att lyckas med målstyrning.

Målstyrning är ett extremt kraftfullt verktyg för att få alla medarbetare att arbeta tillsammans åt samma håll och därigenom skapa tydliga resultat. Men vad är det som gör att man lyckas med målstyrningen? Och vilka potentiella fallgropar finns det?

David Holmberg, VD och grundare av The Information Company delar med sig av matnyttig information och tips på grunderna för att lyckas med målstyrning och därmed skapa ett agerande i linje med strategin.

Detta webbinarium vänder sig framförallt till dig som jobbar med målstyrning eller vill lära dig mer om målstyrning. För er som varit på något av våra tidigare frukostseminarium eller webbinarium kan detta vara ett perfekt tillfälle för uppfräschning av era kunskaper!

Passa på att ställ dina frågor redan nu! Under webbinariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till David och oss på TIC. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under presentationen.

Datum: torsdag 22 oktober
Tid: klockan 13:00-14:00
Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mail till johanna.andersson@theinformationcompany.se eller registrera dig via denna LÄNK. När du anmält dig får du en Outlook-inbjudan med en länk till en Teams-kallelse.
Var: Teams-länk i Outlook-kallelse

Välkomna!

Har du inte möjlighet att delta? Om du inte har möjlighet att delta den 22:e oktober men tycker att webbinariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till johanna.andersson@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från presentationen.

About the authorRelated posts

Video library

Nulägesanalys – första steget för att skapa en skarp Styrning

När man skalar ner styrning och uppföljning är det egentligen relativt enkelt. Det handlar om att sätta relevanta mål och att nå dem. Inte svårare än …

4 years ago

By The Information Company

Read more »

Events

Frukostseminarium – målstyrning och beslutsstöd

Efter förrförra veckans populära frukostseminarium om målstyrning och beslutsstöd kör vi nu en favorit i repris, men med en twist. Denna gången är det…

6 years ago

By Josefine Vahlberg

Read more »

Do you need help?