Blogginlägg //

Välkommen Julia till TIC-familjen

1 month ago

By Sofia Lundgren

Continue reading ↓

TIC-familjen växer - den tredje oktober började Julia hos oss!

Julia har både en kandidat- och masterexamen inom Management från Stockholms Universitet. Och under sina studieår har hon arbetet inom service och med människor för att aktivera sig och skapa ett socialt nätverk. Nyligen har hon avslutat en anställning som projektkoordinator i en ideell förening som arbetat för digital inkludering och hon ser nu fram emot nya uppdrag hos TIC.

Julia beskriver sig som en positiv person som är redo för nya utmaningar – och är hon inte på jobbet hittar ni henne i kontexter som innehåller mat, familj och vänner.

Varmt välkommen till TIC-familjen Julia!

About the author

Sofia Lundgren is a Performance Management Consultant with The Information Company, with experience of customers such as Sveaskog, Peab, Stena Metall and the Stockholm Football Association. She’s also responsible for The Information Company's marketing and events.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Related posts

Blogginlägg

Tre metoder för att få saker som behöver göras, gjorda.

Någonting vi försöker styra bort från är detaljstyrning i organisationer. Med en väl fungerande målstyrning ska alla individer i bolaget veta hur och …

3 years ago

By Erik Svedberg

Read more »

Blog posts

There is no elevator to success, you have to take the stairs

Vi på The Information Company genomförde nyligen ett frukostseminarie som blev en stor succé. Ämnet var Konsten att genomföra sin strategi och med ett…

6 years ago

By Albin Zahlin

Read more »

Do you need help?