Videobibliotek //

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

1 month ago

By Johanna Hiller Wijk

Continue reading ↓

Under april hade vi på TIC ett av våra uppskattade webinar tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi om målstyrning och uppföljning. Detta är en inspelad version från detta tillfälle!

Under april hade vi på TIC ett av våra uppskattade webinar tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi om målstyrning och uppföljning. 

Henrik Lönnevi är nytillträdd VD på Kivra och har tidigare arbetat som ansvarig för konsumentdelen på både Telia och Tele2. Han har många års erfarenhet av att genomföra en strategi med hjälp av välfungerande målstyrning och uppföljning.

I ett samtal tillsammans med David Holmberg, VD och grundare för The Information Company, delade Henrik med sig av sina bästa och praktiska tips för att lyckas med målstyrning och uppföljning.

Samtalet är ca 1 timme långt!

About the author

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Related posts

Video library

Skilj på modell, innehåll och uppföljning i er styrning

I dagens avsnitt av vår videoblogg går jag igenom styrningens grundläggande beståndsdelar. Genom att hålla isär styrmodell, innehåll och uppföljning u…

9 years ago

By David Holmberg

Read more »

Blogginlägg

Bli en del av TIC – Vi rekryterar!

Vi fortsätter att växa så det knakar och vill nu utöka vårt team med minst en Junior Performance Management Consultant!…

4 years ago

By Christopher Bratt

Read more »

Do you need help?