Videobibliotek // Uppföljning, Styrning, Övrigt

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

2 months ago

By Johanna Hiller Wijk

Continue reading ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 29:e september 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

Vi befinner oss i en ny verklighet där omvärlden är mer osäker än på länge. Utvecklingen sker i rasande takt och det blir allt svårare att planera sin verksamhet. Utöver detta har vi även haft en pandemi vilket lett till att det fysiska kontoret inte längre är den givna samlingsplatsen, men där många medarbetare ställer allt högre krav på tillhörighet för att verkligen känna engagemang kring sitt arbete.

I presentationen ger David sina bästa tips på hur organisationer på bästa sätt anpassar sig efter den nya verkligheten och hur målstyrning förhåller sig som styrform till den nya verkligheten.

Presentationen är cirka 1 timme lång.

About the author

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Related posts

Blog posts

Bli en del av TIC – Vi rekryterar!

Vi fortsätter att växa så det knakar och vill nu utsöka vårt team med en Junior Performance Management Consultant!…

6 years ago

By Sofia Lundgren

Read more »

Events

TIC drar till fjällen!

I torsdags samlades hela TIC för att packa bilarna och dra upp till Björnrike! Efter några timmar i bil med frågesport, wordfued och allsång var vi än…

5 years ago

By Sofia Lundgren

Read more »

Do you need help?