Blogginlägg // Styrmodell, Styrning

Webinar: Styrmodell – grunden för en väl fungerande styrning och uppföljning

2 years ago

By Sofia Lundgren

Continue reading ↓

Nu när det dags igen för ett av våra uppskattade webinar. Denna gång kommer vi fokusera på styrmodeller, vilket är grunden för att säkra en väl fungerande styrning och uppföljning.

Nu är det dags igen för ett av våra uppskattade webinar. Denna gång kommer vi fokusera på styrmodeller, vilket är grunden för att säkra en väl fungerande styrning och uppföljning.

I en omvärld som blir alltmer snabbrörlig och där hybrisarbetsplatser är mer vanligt än ovanligt, behövs det en gemensam syn på hur en organisation ska styras och följas upp. Detta för att kunna svara på frågorna ”vart ska vi?” och ”hur går det?”.

En styrmodell är ramverket för hur en organisation styrs och följs upp. Det tydliggör en gemensam bild för hur en strategi ska genomföras, hur en organisations vision och långsiktiga mål hänger ihop hela vägen ner till individuella medarbetares actions och initiativ i vardagen

Under 45 minuter kommer vi verkligen grotta ner oss i frågeställningar som: Hur ser den perfekta styrmodellen ut? Vilka frågeställningar är viktiga att besvara för att definiera en bra styrmodell? Vilka fallgropar finns det att undvika?

När: 5 maj, kl. 13-14
Hur: via Teams

Mer information och anmälan hittar du här: https://www.eventbrite.com/e/styrmodell-grunden-for-en-val-fungerande-styrning-och-uppfoljning-biljetter-309630000667

About the author

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Do you need help?