Latest news

Välkommen NetOnNet

I veckan började vi vårt arbete med NetOnNet vilket är superkul. Under närmsta månaden ska vi genomföra en nulägesanalys av befintlig styrning och uppföljning, samt ta fram en rekommendation på styrmodell. Tack för förtroendet!

2 years ago

God jul och Gott nytt år!

Nu närmar sig julledigheten med stormsteg och vi på TIC vill passa på att tack för ett grymt 2018. Nu blickar vi fram mot ett lika fartfyllt 2019! God jul och Gott nytt år önskar vännerna på TIC!

2 years ago

Julfest i Dublin!

Efter många spekulationer och kluriga ledtrådar var det dags för årets julfest och denna gången bar det av till Dublin! Det blev en fullspäckad dag med sightseeing, pubrunda, tävlingar och julbord! Tusen tack Dublin!

2 years ago

Välkommen Clavister!

I förra veckan blev det klart att vi ska hjälpa Clavister att ta fram deras fokus och mål för 2019. Stort tack för förtroendet!

2 years ago

Välkommen Christopher Bratt!

TIC familjen växer igen! Idag gör Christopher sin första dag hos oss - Varmt välkommen!

3 years ago

Vårt samarbete med Roslagens Sparbank fortsätter

Under hösten fortsätter vi arbeta tillsammans med Roslagens Sparbank. Tillsammans kommer vi ta fram deras verksamhetsplan och mål för 2019!

3 years ago

Affärsplanering med LRF Konsult

Under tisdag-onsdag är David och Johanna med på LRF Konsult affärsplaneringsdagar. Agendan för dagarna är att ta fram målstyrning för 2019. Stort lycka till!

3 years ago

Vi börjar arbeta med Cancerfonden!

I veckan börjar vi vårt samarbete med Cancerfonden där vi tillsammans ska implementera en väl fungerande målstyrning. Superspännande projekt. Tack för förtroendet!

3 years ago