Blogginlägg // Övrigt

Frukost + Best Practice = 5 november

3 år sedan

Av johannesingerby

Hemligheterna bakom en framgångsrik målstyrning – Thomas Ekman, VD på Tele2, delar med sig av sina erfarenheter

Hur kan man skapa ett agerande hos alla medarbetare i linje med organisationens strategi genom väl fungerande målstyrning? Det är en alltid lika aktuell och svårknäckt frågeställning och kanske framför allt så här i tider för affärsplanering inför 2016.

Vi på The Information Company välkomnar dig, som ansvarar för eller arbetar med din organisations styrning och uppföljning, till en exklusiv frukost där vi presenterar och diskuterar spännande utveckling inom målstyrning och handfasta tips för att verkligen nå hela vägen till konkreta resultat.

Thomas Ekman, VD på Tele2 Sverige kommer dela med sig av sina erfarenheter och konkreta tips kring hur man med hjälp av en väl fungerande målstyrning kan både inspirera, driva igenom en tydlig strategi och nå stora konkreta resultat.

David Holmberg, VD på The Information Company kommer dels leda samtalet med Thomas Ekman och dels presentera vilka spännande nyheter inom forskning och i verkliga livet som finns inom målstyrning.

Datum: 5 november
Tid: Frukost 07.30 – 08.00, föreläsning och diskussion 08.00-09.30
Plats: Götgatan 78, 24e våningen, 118 53 Stockholm
Anmälan: info@theinformationcompany.se
OSA: begränsat antal platser, först till kvarn gäller

Om författaren

Johannes Ingerby är delägare och målstyrningsexpert på The Information Company. Han har över 18 års erfarenhet av målstyrning, verksamhetsutveckling och strategisk förändringsledning.

Läs mer om Johannes »

Relaterade inlägg

Blogginlägg

Välkommen Sofia!

Vi växer så att det knakar! I förra veckan hade Sofia sin första dag hos oss, och det måste såklart uppmärksammas med ett dedikerat blogginlägg.…

2 år sedan

Av The Information Company

Läs mer »

Event

Beslutstödsdagen 2017

Jag var nyligen på Beslutstödsdagen 2017 och tänkte dela med mig utav mina reflektioner och insikter. Det var en bit över 300 deltager och runt 20 lev…

1 år sedan

Av Albin Thureson

Läs mer »

Prenumerera på bloggenVad tycker du?

Kommentera gärna här nedan. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer än