Event // Uppföljning

Frukostseminarie – Målstyrning och Beslutsstöd

för 6 år sedan

Av The Information Company

Läs vidare ↓

Kom och hälsa på hos oss den 12 maj och delta i vårat frukostseminarie!

 

BI SOM SKAPAR ETT AGERANDE I LINJE MED STRATEGIN. PÅ RIKTIGT.

David Holmberg och Hans Eriksson ger handfasta råd baserad på mångårig erfarenhet inom Målstyrning och BI.

Hur kan man få ut det fulla värdet ur sitt beslutsstödsystem? Det finns en stor outnyttjad potential i existerande BI-lösningar. En potential i att skapa ett mycket högre värde genom att integrera styrning och uppföljning med er BI-lösning och även till fullo utnyttja de möjligheter som finns i moderna BI- verktyg. Det blir en beslutstödslösning i ordets rätta betydelse och som skapar ett agerande i linje med strategin.

Vi på The Information Company välkomnar dig till en exklusiv frukost där vi presenterar och diskuterar hur värdet utav en BI-investering radikalt kan ökas genom att transformeras till en beslutstödslösning på riktigt. Ni kommer också att få handfasta råd om hur detta ska gå till och även tips om hur man undviker de vanligaste fallgroparna.

Om talarna

David Holmberg, VD på the Information Company har över 15 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor. Han har varit rådgivare åt över 70 organisationer inom den privata, offentliga och idéburna sektorn. David startade sin karriär på The Boston Consulting Group. Han har sedan grundat managementkonsultbolagen Warp Business Advisers och Cordial Business Advisers, samt executive search bolaget Agentum och mjukvarubolaget Actigate.

Hans Eriksson, Beslutstödsexpert på The Information Company och har 20 års erfarenhet utav att utveckla företag och organisationer med hjälp av IT-lösningar. De senaste 10 åren har fokus varit på lösningar inom Beslutstöd och Planering. Hans kommer närmast från rollen som Försäljningschef på ett av Sveriges största BI-bolag. Hans brinner för att utveckla beslutstödslösningar som skapar ett agerande i linje med strategin och där potentialen i moderna BI-verktyg tillvaratas till fullo.

 

Datum: Torsdag 12 Maj

Tid: Frukost 07.30 – 08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30

Plats: Götgatan 78, 24e våningen, 118 53 Stockholm

Anmälan: info@theinformationcompany.se

OSA: begränsat antal platser, först till kvarn gäller

Varmt välkommen!

Relaterade inlägg

Blogginlägg

Effektiv uppföljning

Att företag tycker att det är viktigt att följa upp verksamheten och de finansiella resultaten är det ingen tvekan om. Vad som är viktigt att fokusera…

för 6 år sedan

Av The Information Company

Läs mer »

Blogginlägg

Nyckeltal – Konsten att hitta rätt nyckeltal

Nyckeltal, KPI:er, mått, indikatorer – kärt barn har många namn. Det viktiga är att se igenom ”buzzworden” och tryggt landa i syftet med varför vi ska…

för 2 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?