Webinar // Styrning

Nu är det dags för höstens frukostseminarium!

för 5 år sedan

Av Sofia Lundgren

Läs vidare ↓

Den 23 november är det äntligen dags för TIC:s uppskattade frukostseminarium igen! Denna gången med Per Matses, vice VD och CFO på Sveaskog delar med sig av sina erfarenheter av vad man bör tänka på för att lyckas implementera en väl fungerande målstyrning. 

Hösten 2016 tog Sveaskog beslutet att gå från en finansiell styrning till en förstärkt målstyrning. Redan nu, ett år senare, syns effekterna! Och även om alla organisationer är olika finns det lärdomar att dra från resan som Sveaskog har gjort.

Per Matses, vice VD och CFO, kommer dela med sig av hur Sveaskog praktiskt gick tillväga för att införa en väl fungerande styrning och uppföljning med konkreta mål i hela organisationen och vilka lärdomar han som övergripande ansvarig dragit under resans gång.

  • Datum: Torsdag 23 november
  • Tid: Frukost 07.30-08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30
  • Plats: Skrapan, Götgatan 78, våning 24, 118 30 Stockholm
  • Anmälan: Anmäl dig genom att trycka HÄR eller skicka ett mail till: sofia.lundgren@theinformationcompany.se
  • OSA: Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
  • Frågor: Kontakta Sofia Lundgren på sofia.lundgren@theinformationcompany.se eller 0704-972 976

Passa på att ställ dina frågor redan nu!
Under frukostseminariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till oss och vår gäst Per Matses. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under morgonen.

Seminariet vänder sig framförallt till dig som VD, CFO, affärsutvecklingsansvarig, affärsområdes- eller avdelningschef och som på ett eller annat sätt är delaktig i att se till att just din organisations strategi blir till verklighet.

Fullt upp eller för långt att åka?
Om du inte har möjlighet att komma den 23 november men tycker att seminariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från seminariet och mappar dem mot förutsättningarna för just din organisation.

Om författaren

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

Hur vet man om styrningen fungerar?

Vilka effekter bör en fungerande styrning och uppföljning leda till och hur vet man när man nått ända fram? David Holmberg, VD och grundare The Inform…

för 8 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Videobibliotek

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 29:e september 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Informa…

för 5 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs mer »

Behöver du hjälp?