Blogginlägg // Övrigt

Webbinarium: Grunderna för att lyckas med målstyrning

för 3 månader sedan

Av Johanna Andersson

Läs vidare ↓

Torsdagen den 22:e oktober kl. 13:00-14:00 är det återigen dags för oss på TIC att hålla ett av våra uppskattade webbinar. Denna gången är temat Grunderna för att lyckas med målstyrning.

Målstyrning är ett extremt kraftfullt verktyg för att få alla medarbetare att arbeta tillsammans åt samma håll och därigenom skapa tydliga resultat. Men vad är det som gör att man lyckas med målstyrningen? Och vilka potentiella fallgropar finns det?

David Holmberg, VD och grundare av The Information Company delar med sig av matnyttig information och tips på grunderna för att lyckas med målstyrning och därmed skapa ett agerande i linje med strategin.

Detta webbinarium vänder sig framförallt till dig som jobbar med målstyrning eller vill lära dig mer om målstyrning. För er som varit på något av våra tidigare frukostseminarium eller webbinarium kan detta vara ett perfekt tillfälle för uppfräschning av era kunskaper!

Passa på att ställ dina frågor redan nu! Under webbinariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till David och oss på TIC. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under presentationen.

Datum: torsdag 22 oktober
Tid: klockan 13:00-14:00
Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mail till johanna.andersson@theinformationcompany.se eller registrera dig via denna LÄNK. När du anmält dig får du en Outlook-inbjudan med en länk till en Teams-kallelse.
Var: Teams-länk i Outlook-kallelse

Välkomna!

Har du inte möjlighet att delta? Om du inte har möjlighet att delta den 22:e oktober men tycker att webbinariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till johanna.andersson@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från presentationen.

Om författaren

Johanna Andersson arbetar som målstyrningskonsult på The Information Company, och har erfarenhet från kunder som Tele2, Almi och LRF Konsult.

+46 722 19 44 19 LinkedIn

Relaterade inlägg

Event

Beslutstödsdagen 2017

Jag var nyligen på Beslutstödsdagen 2017 och tänkte dela med mig utav mina reflektioner och insikter. Det var en bit över 300 deltager och runt 20 lev…

för 3 år sedan

Av Albin Thureson

Läs mer »

Blogginlägg

Tid att zooma ut

Så här mitt i semestertider brukar man få höra massa råd om hur viktigt det är att lägga jobbet åt sidan och slappa. Det är det säkert. Men om ni som …

för 5 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?