Videobibliotek //

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

för 1 månad sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs vidare ↓

Under april hade vi på TIC ett av våra uppskattade webinar tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi om målstyrning och uppföljning. Detta är en inspelad version från detta tillfälle!

Under april hade vi på TIC ett av våra uppskattade webinar tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi om målstyrning och uppföljning. 

Henrik Lönnevi är nytillträdd VD på Kivra och har tidigare arbetat som ansvarig för konsumentdelen på både Telia och Tele2. Han har många års erfarenhet av att genomföra en strategi med hjälp av välfungerande målstyrning och uppföljning.

I ett samtal tillsammans med David Holmberg, VD och grundare för The Information Company, delade Henrik med sig av sina bästa och praktiska tips för att lyckas med målstyrning och uppföljning.

Samtalet är ca 1 timme långt!

Om författaren

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

Varför ska man inte visualisera nyckeltal med gula färger?

Se Sami Pulkkinen berätta varför gul inte är en passande färg att visualisera med. Vilket signalvärde har egentligen den här färgen? Många organisatio…

för 10 år sedan

Av The Information Company

Läs mer »

Blogginlägg

Att mäta är att påverka beteenden

Snacket om att mäta och följa upp hur en organisation presterar via KPI:er, I:er och annat har nog aldrig varit hetare. På olika konferenser och även …

för 7 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?