Blogginlägg //

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

för 1 år sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs vidare ↓

Välkommen till ett av TIC:s uppskattade webbinar, denna gång tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi som delar med sig av sina erfarenheter av vad man bör tänka på för att lyckas med sin målstyrning.  

Vi befinner oss i en omvärld som ständigt förändras och rör sig framåt, vilket gör det viktigare än någonsin att våga fokusera. Målstyrning är ett extremt kraftfullt verktyg för att få alla medarbetare att arbeta tillsammans mot en gemensam riktning och skapa mätbara resultat, på riktigt. Någon som lyckats med detta i flera organisationer är Henrik Lönnevi, nuvarande VD på Kivra.

Henrik Lönnevi kommer dela med sig av sina praktiska tips för att lyckas med målstyrning och uppföljning. Henrik har tidigare arbetat som ansvarig för konsument-delen på både Telia och Tele2 och har många års erfarenhet av att genomföra en strategi med hjälp av välfungerande målstyrning och uppföljning.

I ett samtal med David Holmberg, VD och grundare av The Information Company, diskuteras handfasta tips för att lyckas med målstyrning, vilka fallgropar som finns och hur man tar konsekvenserna av sina mål. Vi på The Information Company (TIC) är experter på målstyrning och har arbetat med fler än 180 organisationer för att säkerställa en väl fungerande målstyrning.

  • När: 25e april, kl. 8.15 – 9.15
  • Var: Efter att du anmält dig får du en kallelse via mail med digital länk via Johanna Hiller Wijk på TIC
  • Anmälan: hittar du här!

Om författaren

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company med erfarenhet från kunder som Boo Energi, Renta och Stockholms Fotbollförbund

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Behöver du hjälp?