Blogginlägg //

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

för 8 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs vidare ↓

Äntligen är det dags för ett av våra uppskattade webbinarium igen! Fokus ligger på hur man styr en organisation i vår nya verklighet.

Faktum är att vi befinner oss i en ny verklighet. Vår omvärld är mer osäker än på länge, vilket får konsekvensen att det blir allt svårare att planera verksamheten. Samtidigt som omvärlden har blivit mer osäker har vi fortsatt många områden där utveckling sker i rasande takt. Det som var framgångsrikt igår behöver inte innebära framgång imorgon. Utöver detta har vi även haft en pandemi vilket lett till att det fysiska kontoret inte längre är den givna samlingsplatsen, men där många medarbetare ställer allt högre krav på tillhörighet för att verkligen känna engagemang kring sitt arbete.

Givet ovan kommer vi under det timslånga webbinariet att diskutera och reflektera kring två huvudsakliga frågeställningar:

• Vilka egenskaper har de organisationer som presterar bäst i den nya verkligheten?

• Hur förhåller sig målstyrning som styrform till den nya verkligheten?

Vad upplever du som de största utmaningarna när det gäller att styra och leda verksamheter i dagens läge? Skicka gärna in dina tankar när du anmäler dig så kan vi belysa dessa under webbinariet. Det går också bra att ställa frågor till oss på TIC under själva webbinariet.

• När: Torsdagen den 29:e september, kl. 14:00-15:00.

• Var: Via Teams. Efter att du anmält dig får du en kallelse med en Teams-länk av Johanna Hiller Wijk på TIC

Detta webbinarium vänder sig framför allt till dig som jobbar med styrning och uppföljning, eller dig som vill lära dig mer om styrning och uppföljning.

Mer information och anmälan hittar du här: https://www.eventbrite.se/e/modern-styrning-hur-ser-den-ut-biljetter-414519638397

 

Om författaren

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Relaterade inlägg

Webinar

Frukostseminarium – Att sätta mål genom att involvera medarbetare: hur gör man?

Nu var det äntligen dags igen för vårt uppskattade frukostseminarium! Denna gången med Erik Pihlo, CFO, och Susanne Nilsson, ekonomichef, från Lantbru…

för 4 år sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »

Blogginlägg

Skilj på effekt och agerande i er målstyrning

Jag betonar ofta vikten av att ha få mål, helst endast ett prioriterat mål, för att öka sannolikheten att nå just detta allra viktigaste målet. Detta …

för 5 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?