Videobibliotek // Styrmodell

Webinar: Styrmodell – Grunden för väl fungerande styrning och uppföljning

för 2 veckor sedan

Av Sofia Lundgren

Läs vidare ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 5 maj 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

En styrmodell är ramverket för hur en organisation styrs och följs upp. Det tydliggör en gemensam bild för hur en strategi ska genomföras, hur en organisations vision och långsiktiga mål hänger ihop hela vägen ner till individuella medarbetares actions och initiativ i vardagen.

I presentationen berättar David om vad en styrmodell bör innehålla, vilka fallgropar som finns och hur man lyckas med sin styrmodell.

Vill ni läsa mer om styrmodeller så kan ni läsa i vårt inlägg ”Styrmodell – ett ramverk för målstyrning”

Presentationen är cirka 45 minuter lång.

Om författaren

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

OKR – Fluga eller fantastiskt?

De senaste åren har framgångsrika bolag så som Intel, Google och LinkedIn klivit fram och berättat att en del av deras framgång består i att de jobbar…

för 7 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Videobibliotek

Hur kan man definiera ett bra mått?

Vad är viktigt att ha i åtanke vid måttdefiniering? Se Johannes Ingerby berätta mer om vad som är bra att tänka på för att säkerställa att just era må…

för 9 år sedan

Av johannesingerby

Läs mer »

Behöver du hjälp?