Videobibliotek // Styrmodell

Webinar: Styrmodell – Grunden för väl fungerande styrning och uppföljning

för 6 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs vidare ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 5 maj 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

En styrmodell är ramverket för hur en organisation styrs och följs upp. Det tydliggör en gemensam bild för hur en strategi ska genomföras, hur en organisations vision och långsiktiga mål hänger ihop hela vägen ner till individuella medarbetares actions och initiativ i vardagen.

I presentationen berättar David om vad en styrmodell bör innehålla, vilka fallgropar som finns och hur man lyckas med sin styrmodell.

Vill ni läsa mer om styrmodeller så kan ni läsa i vårt inlägg ”Styrmodell – ett ramverk för målstyrning”

Presentationen är cirka 45 minuter lång.

Om författaren

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

Validerade mått för att säkerställa en högkvalitativ uppföljning

Mått, eller indikatorer, hjälper organisationer att ge  objektiv bild hur de har presterat föregående period. Genom att säkerställa att måtten är vali…

för 1 år sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »

Videobibliotek

Vanliga fallgropar vid implementering av målstyrning

När organisationer implementerar målstyrning så finns det ett antal fallgropar att passa sig för. Att skapa en styrning som är enkel och agerbar ökar …

för 10 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?