Johanna Hiller Wijk

Målstyrningskonsult

Min roll på The Information Company
Jag startade min resa på TIC under hösten 2022 som målstyrningskonsult och har sedan dess jobbat i flera olika projekt med en stor variation av kunder. Vi arbetar i olika team och konstellationer mot varje kund för att skapa en väl fungerande målstyrning och uppföljning vilket gör att varje projekt blir unikt.

Eftersom vi är ett litet bolag så blir man även ofta inkluderad i andra interna projekt som hjälper oss att driva TIC framåt vilket jag också tycker är superkul och utvecklande!

Tidigare studie- och arbetsliv
Jag har en magisterutbildning som civilekonom med inriktning mot service management från handelshögskolan i Umeå. Jag har även studerat management och företagsekonomi på Edhec Business School i Lille, Frankrike.

Innan jag påbörjade mina studier så jobbade jag många år inom retail och service. Jag har även jobbat utomlands i diverse länder i kombination med att resa och upptäcka världen. Det som stått i fokus för samtliga av mina tidigare roller är just att få jobba med människor, vilket jag tycker är väldigt roligt och trivs bra med.

Kort om mig
Jag kommer ursprungligen ifrån Stockholm men har under många år varit på resande fot utomlands och nu senast bott i Umeå under 4 år. Nu är jag återigen bosatt i Stockholm igen och det känns skönt att äntligen vara tillbaka i hemmastaden. När jag inte jobbar hittar ni mig oftast i sällskap med vänner och familj där aktiviteten kan variera allt ifrån restaurangbesök, träningspass eller konserter – jag är ständigt i rörelse och det är alltid mycket på agendan. Hänger även en hel del ute i skärgården på familjens lantställe!

En fun fact om mig är att jag har tävlat i alpin skidåkning och som en följd av det även jobbat som skidinstruktör i tre olika länder – nämligen Sverige, Österrike och Schweiz!

Inlägg av Johanna

Videobibliotek

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

Under april hade vi på TIC ett av våra uppskattade webinar tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi om målstyrning och uppföljning. Detta är en inspel…

för 1 månad sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs mer »

Blogginlägg

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

Välkommen till ett av TIC:s uppskattade webbinar, denna gång tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi som delar med sig av sina erfarenheter av vad ma…

för 2 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs mer »

Videobibliotek

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 29:e september 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Informa…

för 8 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs mer »

Blogginlägg

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

Äntligen är det dags för ett av våra uppskattade webbinarium igen! Fokus ligger på hur man styr en organisation i vår nya verklighet.…

för 8 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs mer »