Sofia Lundgren

Ansvarig Göteborgskontoret / Målstyrningskonsult / Marknadsföringsansvarig

Min roll på The Information Company
Jag har arbetat på TIC sedan hösten 2016 och varje år blir det bara roligare och roligare! I projekt så har jag oftast rollen som senior konsult och projektledare, och tillsammans med mina kollegor hjälper vi våra kunder att skapa en grym målstyrning och uppföljning. Jag är även ansvarig för TIC:s Göteborgskontor och vår närvaro på västkusten. Under mina år på TIC har jag erfarenhet från över 25 olika organisationer inom både privat, ideell och offentlig sektor.
Utöver min konsultroll så är jag ansvarig för TIC:s marknadsföring och kommunikation, vilket bland annat innebär att säkerställa att vi är ett välkänt varumärke och anordna olika typer av event.

Tidigare studie- och arbetsliv
Jag har en kandidatutbildning inom revision, samt en masterutbildning inom management från Handelshögskolan i Göteborg. Min utbildning hade även en språklig inriktning vilket gjorde att jag läste en hel del tyska, Vielen dank! Utöver det har jag även studerat företagsekonomi och marknadsföring på Mannheim Business School och University of Zurich.

Innan TIC så har jag framför allt jobbat inom retail, vilket jag tycker är superkul eftersom jag älskar kundmöten och högt tempo. Jag har faktiskt jobbat på H&M i fyra olika länder (Kanada, Tyskland, Norge och Sverige) vilket gör att jag har med mig mycket lärdomar från olika miljöer.

Kort om mig
Född och uppvuxen i Göteborg. Efter några vändor utomlands och i Stockholm är jag nu tillbaka på hemmaplan och bosatt mig där jag trivs allra bäst, nära havet! Älskar att röra på mig, gärna genom springa, spinning eller långpromenader med min hund. På sommaren spelar jag gärna mycket golf och på vinter älskar jag att åka skidor (tyvärr begränsat utbud på västkusten..)

En fun fact om mig är att jag älskar att se samma serier om och om igen.. Kan alla citat från Vänner och The Office och vill inte ens räkna hur många gånger jag sett varje avsnitt.

Inlägg av Sofia

Videobibliotek

Uppföljning – nyckeln till att nå sina mål

Att sätta mål påverkar människors beteende till cirka 20%, men till 80% påverkar man agerandet med uppföljning. För att säkerställa att en organisatio…

för 3 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »

Videobibliotek

Webinar: Konsten att hitta rätt nyckeltal och skapa beteenden som stödjer era mål

Idag har de flesta organisation tillgång till extremt mycket data, men få organisationer används den datan på ett värdefullt sätt. Så hur gör man för …

för 5 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »

Blogginlägg

Årets julgåva 2022 går till Barncancerfonden!

Barn och cancer hör inte ihop. Därför går vår julgåva 2022 till Barncancerfonden, en organisation som ligger oss på TIC lite extra varmt om hjärtat.…

för 5 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »

Blogginlägg

Vi är exceptionella (enligt vår kundundersökning och NPS!)

För några veckor sedan genomförde vi på The Information Company en kundundersökning och vi är så glada och stolta över resultatet. Till och börja med …

för 6 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs mer »