Videobibliotek // Styrmodell

Webinar: Styrmodell – Grunden för väl fungerande styrning och uppföljning

4 months ago

By Sofia Lundgren

Continue reading ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 5 maj 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

En styrmodell är ramverket för hur en organisation styrs och följs upp. Det tydliggör en gemensam bild för hur en strategi ska genomföras, hur en organisations vision och långsiktiga mål hänger ihop hela vägen ner till individuella medarbetares actions och initiativ i vardagen.

I presentationen berättar David om vad en styrmodell bör innehålla, vilka fallgropar som finns och hur man lyckas med sin styrmodell.

Vill ni läsa mer om styrmodeller så kan ni läsa i vårt inlägg “Styrmodell – ett ramverk för målstyrning”

Presentationen är cirka 45 minuter lång.

About the author

Sofia Lundgren is a Performance Management Consultant with The Information Company, with experience of customers such as Sveaskog, Peab, Stena Metall and the Stockholm Football Association. She’s also responsible for The Information Company's marketing and events.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Related posts

Blog posts

Sätt en tydlig riktning – för dina medarbetares skull

Att säga att det är lättare att planera än att implementera kan kännas som att slå in en öppen dörr. Ändå är det flera organisationer som vi kommer i …

6 years ago

By Josefine Vahlberg

Read more »

Blog posts

Styrkan i ett tydligt syfte

Ett tydligt syfte är viktigt för en organisation, då den knyter samman strategisk tydlighet och medarbetarnas motivation. För millennials och den yngr…

2 years ago

By Johanna Andersson

Read more »

Do you need help?