Videobibliotek // Uppföljning, Styrning, Övrigt

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

för 2 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs vidare ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 29:e september 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

Vi befinner oss i en ny verklighet där omvärlden är mer osäker än på länge. Utvecklingen sker i rasande takt och det blir allt svårare att planera sin verksamhet. Utöver detta har vi även haft en pandemi vilket lett till att det fysiska kontoret inte längre är den givna samlingsplatsen, men där många medarbetare ställer allt högre krav på tillhörighet för att verkligen känna engagemang kring sitt arbete.

I presentationen ger David sina bästa tips på hur organisationer på bästa sätt anpassar sig efter den nya verkligheten och hur målstyrning förhåller sig som styrform till den nya verkligheten.

Presentationen är cirka 1 timme lång.

Om författaren

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

Affärsplanering på riktigt

Dags att se till att affärsplaneringen faktiskt ger en effekt på medarbetarnas beslut och agerande. Det är dags att gå från affärsplaner som blir hyll…

för 6 år sedan

Av David Holmberg

Läs mer »

Videobibliotek

Konsten att genomföra sin strategi – vad säger forskningen?

I ca 20 år har Pontus Wadström, forskare och rådgivare, jobbat med frågor kring hur man ser till att en strategi tas fram och realiseras. I videon ned…

för 6 år sedan

Av Pontus Wadström

Läs mer »

Behöver du hjälp?