Videobibliotek // Uppföljning, Styrning, Övrigt

Webinar: Modern styrning – Hur ser den ut?

för 5 månader sedan

Av Johanna Hiller Wijk

Läs vidare ↓

Detta är en inspelad version av vårt webinar från torsdag 29:e september 2022. Presentationen hålls av David Holmberg, VD och grundare för The Information Company.

Vi befinner oss i en ny verklighet där omvärlden är mer osäker än på länge. Utvecklingen sker i rasande takt och det blir allt svårare att planera sin verksamhet. Utöver detta har vi även haft en pandemi vilket lett till att det fysiska kontoret inte längre är den givna samlingsplatsen, men där många medarbetare ställer allt högre krav på tillhörighet för att verkligen känna engagemang kring sitt arbete.

I presentationen ger David sina bästa tips på hur organisationer på bästa sätt anpassar sig efter den nya verkligheten och hur målstyrning förhåller sig som styrform till den nya verkligheten.

Presentationen är cirka 1 timme lång.

Om författaren

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Relaterade inlägg

Videobibliotek

Målstyrningsföreläsning på Hypergenes användardagar

Igår gjorde vår VD David Holmberg en bejublad föreläsning på Hypergenes användardagar i Saltsjöbaden. Davids föreläsning behandlar målstyrning utifrån…

för 7 år sedan

Av The Information Company

Läs mer »

Videobibliotek

Vikten att ha ett tydligt syfte med en BI lösning

David Holmberg talar om hur man ska tänka för att säkerställa att den valda BI lösningen ska göra största möjliga nytta. Viktiga punkter att fundera p…

för 6 år sedan

Av The Information Company

Läs mer »

Behöver du hjälp?