Om oss

Vi på The Information Company är experter på målstyrning. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att skapa och implementera en väl fungerande styrning och uppföljning. På riktigt. Vi är pragmatiska och älskar att göra något som alla säger är svårt enkelt och vi är riktigt vassa på det vi gör.

Vi brinner helt enkelt för att våra kunder ska nå sina mål!

Vår historia

Att skapa en förändring

Vi vill förändra synen på målstyrning.

Allt började i ett konferensrum i Vaxholm där tre personer delade en dröm. The Information Company grundades 2007 av David Holmberg, Filip Thorsén och Anders Byttner med missionen att förändra synen på och effekterna av styrning och uppföljning.

Som ett resultat av The Information Companys unika metod att snabbt och enkelt översätta kunders strategier till fokuserade, agerbara och mätbara mål, fick The Information Company snabbt en stor mängd nöjda kunder och ett internationellt erkännande. På kort tid fick bolaget en kundbas i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.

2014

arbetar vi med vår 100e kund!

2017

TIC fyller 10 år, vi slog omsättningsrekord och arbetade med vår 160:e kund!

2018

gör vi en kundundersökning där 94% aktivt rekommenderar oss till andra!

2021

öppnar vi kontor i Göteborg!

2022

flyttar vi till nya härliga lokaler i Slussen!Våra projekt talar för sig själva

Sedan starten har The Information Company arbetat med fler än 160 organisationer och tillsammans tagit fram en styrning och uppföljning som fungerar. På riktigt. Våra kunder når sina mål och ser tydliga resultatmässiga effekter.

Vi drivs av värderingar

Vi är

Pragmatiska

Vi lyssnar på våra kunder och hjälper dem att uppnå resultat genom att sätta mål som är förankrade i deras verklighet.

Vi gillar

Enkelhet

Vi är pålästa och känner oss trygga i att förenkla komplex information så att kunden enkelt förstår målen och kan agera därefter.

Vi tänker

Analytiskt

Vi är experter på Performance Management och kombinerar den senaste forskningen med välbeprövade metoder för att skapa värde hos kunderna.

Vi känns

Närvarande

Vi uppskattar en personlig kontakt med våra kunder och det ska vara roligt samt kännas rätt att arbeta med oss under hela resans gång.

Kom i kontakt med oss på The Information Company.
Lär känna vårt team »

Vi söker alltid nya talanger. Hör av dig här.