Karriär

Nu söker vi Junior Performance Management Consultants

Allt fler bolag inser värdet i att översätta sin strategi till agerande, vilket innebär att vi söker nya talanger till TIC! Hos oss kommer du jobba ihop med några av Sveriges ledande experter inom styrning samt personer i ledande befattning hos kund.

Detta kommer ge dig möjlighet till en brant inlärningskurva, samtidigt som det ställer höga krav på din leveransförmåga och ditt driv. Ditt arbete och din utveckling kommer utgå ifrån en central frågeställning: ”Hur kan vi se till att kunden når sina mål genom en agerbar styrning och uppföljning?”.

Vem är du?

Du har en masterexamen inom ekonomi, management eller liknande inriktning. Du kan givetvis även vara civilingenjör i industriell ekonomi. Antingen är du nyutexaminerad eller så har du hunnit jobba max ett år. Vi tror att du drivs av viljan att hjälpa andra och att ständigt förenkla och förbättra, samt att du har ett genuint intresse för styrning och uppföljning.

I ditt uppdrag kommer du att bistå kunden hela vägen från strategi till agerande, i många fall med hjälp av beslutsstödsystem och olika typer av kvantitativa analyser. Vi söker därför dig som klarar av att ha ena foten i affärslogisk rådgivning och den andra inom mer datadriven analys.

Rollen kräver att du är lösningsorienterad och bekväm med kundkontakt. Hos oss får du snabbt möjlighet att ta stort individuellt ansvar, och vi förutsätter också att du vill ta egna initiativ. Vi utgår även ifrån att du söker en yrkesroll som är mer än bara ett jobb, där du får möjlighet att utveckla dig själv och växa tillsammans med drivna kollegor.

Vilka är vi?

TIC är ett ambitiöst och entreprenöriellt bolag. Vi är pragmatiska och älskar att göra något som alla säger är svårt till enkelt och greppbart. Vi skulle säga att vi är riktigt vassa på det. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och god sammanhållning. Vi har roligt tillsammans och trivs med varandra vilket också märks i våra leveranser mot kund. TIC sitter i härliga lokaler på 24e våningen i Skrapan på Södermalm, hjärtat av Stockholm. Här ser du hela teamet.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du är intresserad vill vi att du skickar CV, personligt brev och universitetsbetyg till rekrytering@theinformationcompany.se. I det personliga brevet vill vi framförallt läsa om varför du vill jobba med just styrning och uppföljning hos oss på TIC.

Skriv Ansökan Förnamn Efternamn i e-mailets ämnesfält. Vi behandlar endast kompletta ansökningar på svenska. Vår ambition är att anställa juniora konsulter med start hösten 2019. Tjänsten är på heltid och vi ser helst att du skickar din ansökan omgående då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 6 mars.