Karriär

Junior managementkonsult sökes!

Är du nyexaminerad, driven och älskar att göra det många säger är svårt till enkelt och greppbart? Då har vi möjligheten för dig att rivstarta din karriär som junior managementkonsult.

Medarbetare på The Information Company

The Information Company (TIC) är ett konsultbolag som är specialiserat inom Performance Management. Vi erbjuder en helhetslösning för att skapa och implementera en väl fungerande styrning och uppföljning. Sedan starten 2007 har vi arbetat med över 160 organisationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Våra kunder är extremt nöjda och 94% av dem rekommenderar oss till andra. Vår vision är att hjälpa andra att nå sina mål.

Vår företagskultur präglas av god sammanhållning, involvering och prestigelöshet där alla ges möjlighet att snabbt utvecklas inom Performance Management. Hos oss får du kollegor som hjälper, lär av varandra och har roligt tillsammans.

På TIC kommer du arbeta tätt ihop med några av Sveriges ledande experter inom styrning samt personer i ledande befattning hos kund. Detta kommer ge dig möjlighet till en brant inlärningskurva, samtidigt som det ställer höga krav på din leveransförmåga och ditt driv. I ditt uppdrag kommer du att bistå våra kunder hela vägen från strategi till agerande, i många fall med hjälp av beslutsstödsystem och olika typer av kvantitativa analyser. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

I denna process samarbetar vi med StudentConsulting vilka sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas med flexibilitet. Vi sitter i härliga lokaler på 24:e våningen i Skrapan på Södermalm, hjärtat av Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning inom management, styrning eller finans alternativt civilingenjör inom industriell ekonomi. Antingen är du nyexaminerad eller hunnit arbeta max ett år. Du drivs av viljan att hjälpa andra och att ständigt förenkla och förbättra. Vidare har du ett genuint intresse för styrning och uppföljning. Som person är du analytisk, pragmatisk och bekväm med kundkontakt. Hos oss får du snabbt möjlighet att ta stort individuellt ansvar vilket förutsätter att du också vill ta egna initiativ.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök jobbet genom att klicka här! Urval och intervjuer sker löpande.