Blogginlägg //

Webinar: Henrik Lönnevi, VD Kivra, Så genomför du din strategi med målstyrning

2 months ago

By Johanna Hiller Wijk

Continue reading ↓

Välkommen till ett av TIC:s uppskattade webbinar, denna gång tillsammans med Kivras VD Henrik Lönnevi som delar med sig av sina erfarenheter av vad man bör tänka på för att lyckas med sin målstyrning.  

Vi befinner oss i en omvärld som ständigt förändras och rör sig framåt, vilket gör det viktigare än någonsin att våga fokusera. Målstyrning är ett extremt kraftfullt verktyg för att få alla medarbetare att arbeta tillsammans mot en gemensam riktning och skapa mätbara resultat, på riktigt. Någon som lyckats med detta i flera organisationer är Henrik Lönnevi, nuvarande VD på Kivra.

Henrik Lönnevi kommer dela med sig av sina praktiska tips för att lyckas med målstyrning och uppföljning. Henrik har tidigare arbetat som ansvarig för konsument-delen på både Telia och Tele2 och har många års erfarenhet av att genomföra en strategi med hjälp av välfungerande målstyrning och uppföljning.

I ett samtal med David Holmberg, VD och grundare av The Information Company, diskuteras handfasta tips för att lyckas med målstyrning, vilka fallgropar som finns och hur man tar konsekvenserna av sina mål. Vi på The Information Company (TIC) är experter på målstyrning och har arbetat med fler än 180 organisationer för att säkerställa en väl fungerande målstyrning.

  • När: 25e april, kl. 8.15 – 9.15
  • Var: Efter att du anmält dig får du en kallelse via mail med digital länk via Johanna Hiller Wijk på TIC
  • Anmälan: hittar du här!

About the author

Johanna Hiller Wijk är målstyrningskonsult hos The Information Company. Hon har tidigare erfarenhet som bland annat order och ekonomiassistent på foodbroker och v-sell.

+46 76 291 95 00 LinkedIn

Related posts

Blog posts

Gemensam förändring

Utgångspunkten för alla välformulerade strategier bör vara någon typ av vägval, likt en markerad väg på en karta som organisationen gemensamt ska följ…

7 years ago

By Gustaf Hult

Read more »

Blog posts

Att komma igång och mäta

8 years ago

By johannesingerby

Read more »

Do you need help?