Webinar // Övrigt

Frukostseminarium – målstyrning och beslutsstöd

för 6 år sedan

Av Josefine Vahlberg

Läs vidare ↓

Efter förrförra veckans populära frukostseminarium om målstyrning och beslutsstöd kör vi nu en favorit i repris, men med en twist. Denna gången är det David tillsammans med Maria Sjöström, chefscontroller på Kronfågel, som berättar om hur man lyckats åstadkomma ett förändrat agerande. Så om du inte hade tid vid förra tillfället får du alltså härmed en ny chans! Inbjudan och mer info om seminariet hittar du nedan.

Om du tycker att det låter intressant men inte har möjlighet att komma förbi får du gärna anmäla ditt intresse så kan vi boka in en separat tid för att gå igenom ett sammandrag av seminariet, antingen i ett fysiskt möte eller via exempelvis Lync.

KRONFÅGEL HAR MED BI OCH MÅLSTYRNING SKAPAT ETT AGERANDE I LINJE MED STRATEGIN

Maria Sjöström, chefskontroller på Kronfågel, berättar tillsammans med David Holmberg, VD på The Information Company, om hur målstyrning integrerat med en beslutstödslösning har gett en förståelse och ett agerande i linje med strategin. Maria Sjöström säger att det nu finns en röd tråd från vision och hela vägen ner till ett dagligt agerande. Dessutom delar David med sig av några handfasta råd för att lyckas lika bra som Kronfågel oavsett bransch.

Om talarna

  • Maria Sjöström har 25 års erfarenhet som ekonomichef, chefscontroller och projektledare för förändringsarbete, på större bolag. Sedan våren 2015 är Maria chefscontroller på Kronfågel och har varit högst delaktig i att tillsammans med The Information Company skapa ett agerande i linje med Kronfågels strategi.
  • David Holmberg, VD på the Information Company, har över 15 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor. Han har varit rådgivare åt 70 organisationer inom den privata, offentliga och idéburna sektorn. David startade sin karriär på The Boston Consulting Group och har därefter grundat managementkonsultbolagen Warp Business Advisers och Cordial Business Advisers, samt executive search bolaget Agentum och mjukvarubolaget Actigate.

Datum: Torsdag 16 juni
Tid: Frukost 07.30 – 08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30
Plats: Götgatan 78, 24e våningen, 118 30 Stockholm
Anmälan: info@theinformationcompany.se
OSA: senast 10 juni. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller

Vid frågor, kontakta Petra Gustafsson +46 739 88 30 60

Varmt välkommen!

Relaterade inlägg

Blogginlägg

Frukost + Best Practice = 5 november

Hemligheterna bakom en framgångsrik målstyrning – Thomas Ekman, VD på Tele2, delar med sig av sina erfarenheter…

för 7 år sedan

Av johannesingerby

Läs mer »

Blogginlägg

MPS – ett sätt att mäta motivation

Fler av er använder er säkert av mätverktyg för att bättre förstå hur era kunder och medarbetare uppfattar er. Två frekvent använda är NPS (net promot…

för 3 år sedan

Av Johanna Andersson

Läs mer »

Behöver du hjälp?