Blogginlägg //

Snart är det dags för webinar!

för 5 månader sedan

Av Julia Sehr

Läs vidare ↓

Fredagen den 9 februari kl. 08:00-08:50 kick-startar vi på TIC våren med ett av våra uppskattade webinar!

Temat kommer vara Målstyrning i praktiken: Att styra med mål i stark förändring och vi har webinaret tillsammans med Joel Rosenqvist (VD) på Osby Glas – en del av Beijersfären.

2020 tog ledningen inom Osby Glas beslutet att utveckla sin förmåga att arbeta mer målstyrt. Nu, fyra år senare, kan de se tillbaka på en framgångsrik och lärorik resa med fina finansiella resultat som belöning. Men vägen har också varit tuff på många sätt. Pandemi, utmanande tredjepartslogistik och en helt ny fabrik har ställt mycket stora krav på organisationens förändringsförmåga där målstyrningen varit en viktig central punkt att hålla sig i. Tydlig struktur och veckovisa uppföljningar har visat sig vara framgångsfaktorer för att verkligen få saker att hända.

Erfarenhet av målstyrning

I detta seminarium kommer Joel, VD på Osby Glas, dela med sig av sina erfarenheter av målstyrning och att följa upp ett tillverkningsbolag i stark förändring. Vilka är lärdomarna? Vad har varit lyckosamt och vad har varit utmanande?

Webinaret är digitalt via Teams. OSA här eller skicka ett mail till julia.sehr@theinformationcompany.se

Om författaren

Julia Sehr är målstyrningskonsult med erfarenheter från svenska kunder som Grant Thornton, GreenCarrier, Kunskapsskolan, Hydac, m.fl. samt amerikanska Team D3

+46 76 830 40 30 LinkedIn

Behöver du hjälp?