Senaste nytt

TIC goes golfing

Förra veckan var det dags för TIC sports igen och denna gången testade vi på golf - fast inomhus! Vi fick värma upp svingen i en simulator och öva inför att riktiga golfsäsongen sätter igång!

för 3 månader sedan

Fettisdagen är här!

En av årets höjdpunkter är här: fettisdagen. Vi på TIC firar självklart med semlor på kontoret!

för 3 månader sedan

Onlineutbildning är live!

för 7 månader sedan

Nu drar vi igång hösten!

Efter en härlig sommar och semester är nu alla TIC:are tillbaka på kontoret igen! Vi är taggade och förväntade för en fullspäckad höst med massa roliga projekt!

för 9 månader sedan

Glad sommar!

Glad sommar önskar vännerna på TIC. Nu njuter vi några veckor av sol, bad, grill och härligt umgänge! Ses till hösten!

för 10 månader sedan

5-kamp på Gröna Lund

Igår samlades TIC-gänget på Gröna Lund för en spännande 5-kamp! Eller spännande... Albin utklassade oss alla! Men det blev en härlig sommarkväll tillsammans!

för 11 månader sedan

En helg i Björnrike

Förra veckan åkte hela TIC-gänget upp till Björnrike för att umgås, åka massa skidor och äta god mat. En helt fantastisk helg och sån lyx att få umgås med varandra!

för 1 år sedan

Nya lokaler!

Efter 10 år i Skrapan är det dags för oss att flytta till nya lokaler! Från och med mars hittar ni oss på Convendums lokaler i Slussen och på Avenyn i Göteborg. Välkomna förbi!

för 1 år sedan

Välkommen Skincity!

Under vintern arbetar vi tillsammans med Skincity för att ta fram en ny styrmodell, samt sätta mål för 2022. Skincity är en ledande hudvårdsklinik online som erbjuder ett finslipat sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Ett spännande samarbete!

för 1 år sedan

Vi rekryterar!

Allt fler organisationer vill ha vår hjälp att driva agerande i linje med strategin vilket innebär att vi vill bli fler! Spana in vår karriärsida för att se om det är just DIG vi letar efter!

för 1 år sedan

TIC Sports goes padel

Nu var det dags för årets upplaga av TIC padel - och det märktes att flera hade tjuvtränat sedan sist.. Jämna matcher och stora vinnarskallar gjorde att det blev en sjukt rolig kväll!

för 1 år sedan

Välkommen hösten!

Efter en underbar sommar är vi äntligen igång och laddar upp inför en fullspäckad höst! Hösten har redan börjat med workshops och full fart i projekt vilket vi såklart älskar!

för 1 år sedan