Senaste nytt

En helg i Björnrike

Förra veckan åkte hela TIC-gänget upp till Björnrike för att umgås, åka massa skidor och äta god mat. En helt fantastisk helg och sån lyx att få umgås med varandra!

för 1 månad sedan

Nya lokaler!

Efter 10 år i Skrapan är det dags för oss att flytta till nya lokaler! Från och med mars hittar ni oss på Convendums lokaler i Slussen och på Avenyn i Göteborg. Välkomna förbi!

för 2 månader sedan

Välkommen Skincity!

Under vintern arbetar vi tillsammans med Skincity för att ta fram en ny styrmodell, samt sätta mål för 2022. Skincity är en ledande hudvårdsklinik online som erbjuder ett finslipat sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Ett spännande samarbete!

för 3 månader sedan

Vi rekryterar!

Allt fler organisationer vill ha vår hjälp att driva agerande i linje med strategin vilket innebär att vi vill bli fler! Spana in vår karriärsida för att se om det är just DIG vi letar efter!

för 7 månader sedan

TIC Sports goes padel

Nu var det dags för årets upplaga av TIC padel - och det märktes att flera hade tjuvtränat sedan sist.. Jämna matcher och stora vinnarskallar gjorde att det blev en sjukt rolig kväll!

för 7 månader sedan

Välkommen hösten!

Efter en underbar sommar är vi äntligen igång och laddar upp inför en fullspäckad höst! Hösten har redan börjat med workshops och full fart i projekt vilket vi såklart älskar!

för 9 månader sedan

Nytt case uppe!

Nu finns ett case uppe om vårt arbete tillsammans med Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Klicka in på fliken "case" och läs mer om LRFs resa med målstyrning och vilka effekter det gett.

för 1 år sedan

Vi är live i Göteborg!

Nytt år och nya möjligheter - Nu har vi öppnat upp vårt kontor i Göteborg! Med lokal närvaro är vi nu redo att hjälpa ännu fler kunder att nå sina mål genom en väl fungerande styrning och uppföljning.

för 1 år sedan

Grattis David!

Vår grundare och VD David blev för några veckor sedan nominerad till Årets grundare av Founders Alliance. Stort grattis och lycka till i finalen! Vi alla håller tummarna!

för 1 år sedan

Välkommen hösten

Efter en varm och härlig sommar är vi på TIC tillbaka och redo för hösten! Flera spännande projekt är redan igång och vi är mer taggade än någonsin att hjälpa våra kunder att få en riktig vass målstyrning!

för 1 år sedan

Glad sommar!

Efter en lite annorlunda men intensiv vår är det nu dags för en efterlängtad semester. Vi önskar er alla en härlig sommar full med sol och bad! Glad sommar önskar vännerna på TIC!

för 1 år sedan

Faktagrundade beslut och önskade beteenden hos Kalmarhem

Under våren kommer vi på TIC stötta Kalmarhem i att fatta beslut och agerande i linje med Kalmarhems strategi. Detta kommer göras med hjälp av utbildningar och ett löpande stöd i att genomföra grundorsaksanalys. Tack och stort lycka till!

för 1 år sedan