Senaste nytt

Välkommen hösten!

Efter en underbar sommar är vi äntligen igång och laddar upp inför en fullspäckad höst! Hösten har redan börjat med workshops och full fart i projekt vilket vi såklart älskar!

för 1 månad sedan

Nytt case uppe!

Nu finns ett case uppe om vårt arbete tillsammans med Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Klicka in på fliken "case" och läs mer om LRFs resa med målstyrning och vilka effekter det gett.

för 7 månader sedan

Vi är live i Göteborg!

Nytt år och nya möjligheter - Nu har vi öppnat upp vårt kontor i Göteborg! Med lokal närvaro är vi nu redo att hjälpa ännu fler kunder att nå sina mål genom en väl fungerande styrning och uppföljning.

för 8 månader sedan

Grattis David!

Vår grundare och VD David blev för några veckor sedan nominerad till Årets grundare av Founders Alliance. Stort grattis och lycka till i finalen! Vi alla håller tummarna!

för 1 år sedan

Välkommen hösten

Efter en varm och härlig sommar är vi på TIC tillbaka och redo för hösten! Flera spännande projekt är redan igång och vi är mer taggade än någonsin att hjälpa våra kunder att få en riktig vass målstyrning!

för 1 år sedan

Glad sommar!

Efter en lite annorlunda men intensiv vår är det nu dags för en efterlängtad semester. Vi önskar er alla en härlig sommar full med sol och bad! Glad sommar önskar vännerna på TIC!

för 1 år sedan

Faktagrundade beslut och önskade beteenden hos Kalmarhem

Under våren kommer vi på TIC stötta Kalmarhem i att fatta beslut och agerande i linje med Kalmarhems strategi. Detta kommer göras med hjälp av utbildningar och ett löpande stöd i att genomföra grundorsaksanalys. Tack och stort lycka till!

för 1 år sedan

Spana in vår nya karriärsida

Vi har uppdaterat vår hemsida! Under fliken karriär hittar ni lediga tjänster, medarbetarreportage och hur det är att jobba på TIC. Läs gärna!

för 1 år sedan

David föreläser på Ledningsgruppsdagen

I veckan anordnade vi tillsammans med VD-tidningen en VIP-frukost för cirka 40 personer från diverse bolag som start på ledningsgruppsdagen. Vi på TIC gav vår bästa tips på hur man lyckas med målstyrning, på riktigt. Det ämnet vi verkligen brinner för! Stort tack till alla som kom!

för 1 år sedan

God Jul och Gott Nytt År

Vi vill tacka alla våra kunder för ett fantastiskt år. Nu tar vi snart julledighet innan vi kickar igång ett minst lika bra 2020! God Jul och Gott Nytt År önskar vännerna på TIC

för 1 år sedan

Tack Ulrika och Cancerfonden!

Förra veckan var det dags för höstens frukostseminarium! Denna gången hade vi besök utav Cancerfondens generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström som berättade om deras resa med målstyrning. En väldigt spännande och inspirerande morgon, stort TACK till alla som kom!

för 1 år sedan

Workshop-turné med LRF

För någon vecka sedan började höstens workshop-turné tillsammans med Lantbrukarnas Riksförbund (LRF). Under några veckor så ska det sättas mål för cirka 30 organisatoriska enheter och över 250 medarbetare. Stort lycka till!

för 1 år sedan