Blogginlägg //

Välkommen Julia till TIC-familjen

för 5 månader sedan

Av Sofia Lundgren

Läs vidare ↓

TIC-familjen växer - den tredje oktober började Julia hos oss!

Julia har både en kandidat- och masterexamen inom Management från Stockholms Universitet. Och under sina studieår har hon arbetet inom service och med människor för att aktivera sig och skapa ett socialt nätverk. Nyligen har hon avslutat en anställning som projektkoordinator i en ideell förening som arbetat för digital inkludering och hon ser nu fram emot nya uppdrag hos TIC.

Julia beskriver sig som en positiv person som är redo för nya utmaningar – och är hon inte på jobbet hittar ni henne i kontexter som innehåller mat, familj och vänner.

Varmt välkommen till TIC-familjen Julia!

Om författaren

Sofia Lundgren är målstyrningskonsult hos The Information Company, med erfarenhet av kunder som Sveaskog, PEAB, Stena Metall och Stockholms Fotbollsförbund.

+46 704 97 29 76 LinkedIn

Relaterade inlägg

Blogginlägg

Individuella mål för att skapa röd tråd och engagemang

Förra veckan deltog jag och en kollega på Ledningsgruppsdagen och lyssnade till olika föreläsningar på temat tillväxt, målstyrning och ledarskap. Det …

för 7 år sedan

Av Josefine Vahlberg

Läs mer »

Webinar

Frukostseminarium – målstyrning och beslutsstöd

Efter förrförra veckans populära frukostseminarium om målstyrning och beslutsstöd kör vi nu en favorit i repris, men med en twist. Denna gången är det…

för 6 år sedan

Av Josefine Vahlberg

Läs mer »

Behöver du hjälp?