Julia Sehr

Målstyrningskonsult

Min roll på The Information Company
På The Information Company arbetar jag som målstyrningskonsult. Det arbetet består av att jag tillsammans med mina kollegor arbetar i olika team och projekt med en stor variation av kunder och hjälper dessa att skapa en fungerande målstyrning. Hittills har jag erfarenheter från målstyrning inom bank, revision, livsmedelsframställning, skolverksamhet m.fl.

Tidigare studie- och arbetsliv
Mina studier har bestått utav att ta en Företagsekonomisk kandidatexamen med inriktning Management från Stockholms Universitet och även en masterexamen i samma ämne. Jag har även vid sidan av studierna fått erfarenhet från olika yrkesroller inom service samt bidragit i ett arbete om digital inkludering i en ideell förening.

Kort om mig
I stora drag är jag uppvuxen och bosatt i Stockholm tillsammans med min familj. Och möter du mig inte i jobbsammanhang så hittar du mig oftast i sociala sammanhang tillsammans med vänner och familj. Jag trivs i folkvimmel på såväl konserter som matfestivaler men även i naturen så jag får njuta av lugnet. Jag tycker mycket om att fylla min lediga tid med att läsa skönlitteratur och kolla på aktuella serier, gärna med drama, och att aktivera mig genom att strosa runt i stan och dricka kaffe på olika caféer. Att lära mig nya saker lockar alltid och jag har senaste åren blivit intresserad av båtlivet. För att lära mig båtvett tog jag både ett förarbevis och en kustskeppare. Mitt nästa steg är att jag vill lära mig segla!

En fun fact om mig är att jag också tog ett VHF certifikat, vilket gör att jag får prata över komradion när jag är ute med båten – för jag tror på att kommunikation, i alla dess former, alltid är intressant och något att lära sig mer om!

Inlägg av Julia

Blogginlägg

Datadrivna team – hur de utvecklas och vad man bör se upp för!

I takt med att organisationer stärker sin förmåga att samla in alltmer data blir det viktigt att ha människor som förstår sig på stora datamängder och…

för 1 månad sedan

Av Julia Sehr

Läs mer »

Blogginlägg

Förbättra ditt beslutsfattande

Människor ställs ständigt inför beslutsfattanden - och viljan att ta det "rätta" beslutet. Frågan är hur man ska gå tillväga med att ta beslut? &nb…

för 3 månader sedan

Av Julia Sehr

Läs mer »